برخي از کاربران گوشي هاي موبايل گزارشاتي مبني بر قطع شدن صدا موبايل در هنگام پخش فيلم , تماشاي ويديو , بازي يا هنگام پخش موزيک و … ثبت کرده اند. اين مشکل ممکن است در اثر عوامل سخت افزاري يا نرم افزاري ايجاد شود   . اگر صداي گوشي در اثر آسيب هاي فيزيکي مانند ضربه، فشار، نفوذ مايعات وقطع شده باشد، گوشي بايد توسط يک تکنسين حرفه اي در زمينه تعميرات موبايلبررسي و عيب يابي شود.


 


اصلي ترين علت قطع شدن صداي موبايل


علت قطع شدن صداي موبايلممکن است مربوط به برنامه ها و نرم افزار گوشي باشد و در مواقعي هم مي تواند نشان دهنده مشکلات سخت افزاري باشد. گاهي اوقات کلنجار رفتن با يک مشکل و سعي براي حل آن ها آنقدر ذهن فرد را درگير مي کند که فراموش ميکنيم دليل به اين سادگي را مورد بررسي قرار دهيم. به طور مثال قرار گرفتن گوشي در حالت سايلنت به صورت خودکار مي تواند دليل اين مشکل باشد.


البته که با ديدن آي بي صدا در نوار هشدار گوشي خيلي زود متوجه مي شويم که اين حذف صدا به دليل سايلنت بودن گوشي است. اما گاهي اوقات آي بي صدا بودن را مشاهده نميکنيد ولي گوشي بي صدا است! در اين وضعيت اولين کار اين است که به صورت مجدد نگاهي به تنظيمات صدا بياندازيد.


 


بررسي کنيد که مشکل نرفتن صدا هنگام مکالمه مربوط به هندزفري نباشد!


اگر شما هم از دسته افرادي هستيد که خيلي زياد از هندزفري بلوتوث يا هدفون استفاده مي کنيد، حتما عملکرد صداي گوشي بدون تجهيزات جانبي را تست کنيد. تست صداي گوشي بدون هندزفري بلوتوث خيلي ساده تر است و ابهام خاصي وجود ندارد. تنها کافيست اتصال هندزفري بلوتوث با گوشي را قطع کنيد، بلوتوث گوشي را خاموش کنيد و سپس تست صداي گوشي را انجام دهيد. اما در مورد هندزفري سيمي اين مورد کمي متفاوت تر است.


اگر زمان وصل کردن هندزفري سيمي به گوشي، هيچ صدايي را نمي شنويد اما بدون هندزفري سيمي گوشي به خوبي کار مي کند به صورت قطعي خراب بودن هندزفري سيمي را نشان نمي دهد!


ممکن است در شرايطي جک هدفون گوشي کثيف شده باشد و مشکل نرفتن صدا هنگام مکالمه به علت وجود گرد و غبارهاي بيش از حد در جک گوشي، اختلالات متفاوتي در عملکرد هندزفري گوشي پيش بيارد.


احتمال دارد اين مسئله براي اسپيکر بلوتوث نيز پيش بيايد. در کل هميشه تست هاي مختلف را انجام دهيد و تجهيزات جانبي را از گوشي جدا کنيد تا بهتر متوجه شويد که مشکل به صورت قطعي مربوط به گوشي است يا خير. ممکن است تنها هندزفري، هدفون يا اسپيکر بلوتوث شما خراب باشد نه گوشيتان!


 



 


مشکلات نرم افزاري گوشي، علت قطع شدن صداي موبايل


بعد از اينکه گوشي را در حالت سيف مود اجرا کرديد و متوجه شديد که قطع شدن صداي گوشي به دليل مشکلات نرم افزاري است حالا بايد منشا به وجود آمدن مشکل را پيدا کنيد. اگر به تازگي برنامه خاصي روي گوشي نصب کرده ايد و از امنيت آن به طور کامل مطمئن نيستيد بهتر است برنامه هاي مشکوک و مخرب را حذف کنيد.


در صورتي که برنامه هاي مخرب را حذف کرديد، تنظيمات گوشي را مجدد چک کرده ايد اما باز هم مشکلات قطع شدن صداي گوشي و قطع شدن صداي مکالمه گوشي ايفون سرجايشان هستند، بهتر است گوشي را به تنظيمات کارخانه بازگرداني کنيد. البته قبل از اينکار چند بار موبايل را ريست و خاموش روشن کنيد.


پاکسازي گريل‌هاي اسپيکر


در صورتي که با علت قطع شدن صداي اسپيکر گوشيمواجه شديد، ممکن است بلندگوها به وسيله گرد و غبار پوشيده شده باشند. شما بايد به منظور رفع مشکل، گريل‌هاي اسپيکر را تميز کرده تا بتوانيد بخش‌هاي مسدود شده را پاکسازي کنيد. شما مي‌توانيد کار خود را با دميدن در بخش مربوط به بلندگو، انجام دهيد. توجه داشته باشيد که هيچوقت از جاروبرقي يا ساير ابزارها به منظور پاکسازي اسپيکر دستگاه استفاده نکنيد.


يکي ديگر از روش‌هاي تميز کردن گريل‌هاي اسپيکر را مي‌توان به وسيله مسواک عنوان کرد؛ البته فراموش نکنيد که اين کار را بايد با تمرکز و احتياط انجام دهيد. فراموش نکنيد که اين مورد را مي‌توان به عنوان يکي از رايج‌ترين دلايل کم شدن صداي مکالمه و قطع شدن صداي گوشي سامسونگ و ساير برندها عنوان کرد.


براي مطالعه بيشتر اين مقاله به وب سايت ما مراجعه نماييد.

علت قطع شدن صداي موبايل چيست؟

گوشي ,صداي ,شدن ,قطع ,کنيد ,هندزفري ,شدن صداي ,قطع شدن ,صداي گوشي ,گوشي را ,به صورت
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها